Olivias Bil logga

Boka bilservice online

Behöver du hjälp?
Kundservice öppettider
Alla dagar 07:00 - 22:00

Olivias Bil

Olivias Bil i Målsryd erbjuder en Autoexperten bil­verkstad med kvalitet, trygghet och glädje till rätt pris. Allt hos ett trevligt familje­företag med rak kommunikation.

  • Korta bokningstider
  • Alltid 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar
  • Säkra felsökningar
  • Utlåning av hyrbil/lånebil
  • Behåll eventuella garantier
  • Tar in samtliga bilmärken

I vår fordons­verkstad använder vi den senaste tekniken, som upp­dateras löpande för att kunna hantera alla bil­modeller och bil­märken på bästa sätt. Vår personal genomgår kontinuerligt utbildningar för att kunna leda den ut­veckling som marknaden kräver. Självklart följer vi till­verkarens anvisningar, så att din bils eventuella garantier fortsätter gälla.

Vi har öppet kl. 08:00-17:00 måndag-fredag. Boka din tid nu.

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss!

Verkstaden är hjärtat i vår verksamhet som ger våra kunder en upplevelse av Trygghet och Glädje till rätt pris. Olivias Bil är en topp­modern verkstad med den senaste tekniken. Utveckling av verk­staden sker ständigt för att vi skall kunna optimera både vår personal och kund­upplevelsen. Med korta boknings­tider samt säkra fel­sökningar kan vi se till att din bil blir lika trygg att äga som att köra.

Vanliga frågor kring vår bilverkstad

Ja, när du låter vår verkstad utföra service på bilen följer vi till­verkarens riktlinjer, så att eventuella garantier fortsätter gälla.

Bil­service genomförs för att se till att allt på bilen fungerar som det ska. Bil­reparation utför man när något är fel på bilen. Vi finns till­gängliga för både och!

Ja, vår bil­verkstad är pris­värd. Särskilt med hänsyn till vår kompetenta personal och kvaliteten på ut­rustningen så får du ett konkurrens­kraftigt pris.

Ja, i mån av vår tillgång till hyr­bilar/låne­bilar. Fråga gärna din service­rådgivare när du bokar in bilen om du vill vara säker på att kunna låna en bil.

Vi har ett fast tim­pris och räknar ut en total­kostnad utifrån det arbete som du är ute efter.

Eftersom vi är noga med att du ska betala rätt pris för arbetet vi utför ger vi dig ett från­pris i samband med bokning. Sedan stämmer vi av med dig kring vad den exakta kostnaden blir.

Tyvärr har vi inte drop-in, men däremot finns boknings­bara tider ofta till­gängliga med kort fram­för­hållning.

Använd vår bokning. Om du är osäker på vad du ska välja, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Det är det naturligt­vis upp till kunderna att svara på. Men vi kan med gott sam­vete säga att vi har kunnig personal och topp­modern ut­rustning. I och med att vi säljer begagnade bilar från mängder av bil­märken är vi också vana att hantera många sorters bilar med många sorters problem – och att åtgärda dem effektivt.

Rekond står för rekonditionering. Här görs en grundlig ren­göring och upp­fräschning av bilen för att den ska kännas i princip som ny – ofta inför en för­säljning. Vi kan bland annat utföra polering, textil­tvätt, vaxning och tvätt.

Olivias Bil finns i Målsryd, en liten bit utanför Borås. Närmare bestämt på Svenljungavägen 13, 516 77 Målsryd

 

Det kan vår bilverkstad hjälpa dig med

Vi kan hjälpa dig med i princip allt som hör hemma i en bil­verkstad. Bland annat bil­service och fel­sökning, men även mer specifik service och/eller reparation av AC, växel­låda och bil­elektronik.

Vi tar själv­klart även emot hybrid­fordon och transport­bilar. Utöver vår bil­verkstad erbjuder vi även däck­verkstad samt däck­hotell. Hittar du inte just det du behöver hjälp med på den här sidan är det bara att höra av dig. Vår verkstad kan säkert hjälpa dig hitta en lösning för bilen.a.