Olivias Bil logga

Att sälja en bil

Enkel bilförsäljning med oss

Har det blivit dags för dig att sälja din bil? Låt oss på Olivas bil köpa bilen eller förmedla affären. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig som bilägare. Det kan vara både krångligt och tidskrävande att sälja en bil. Därför kan du enkelt välja att sälja din bil till oss eller låta oss förmedla affären. Vi har en bred kundbas med kunder som efterfrågar bilar ständigt. 

Du gör enkelt en värdering online för att se vad din bil är värd. Därefter kontaktar vi dig så snart som möjligt. Värderingen är gratis och inte bindande. Vi erbjuder alltid marknadsvärdet som är på bilen och vid affär skickas pengarna direkt till ditt konto. 

Olivias Bil

Sälja bil

Inbyte

Ska du köpa ny bil? Har du hittat rätt bil hos oss? För att göra din affär enkel, kan du smidigt lämna in din tidigare bil hos oss. Att sälja sin bil själv kan upplevas som krångligt och tidskrävande. Hos oss kan du snabbt och enkelt göra en onlinevärdering för att se vad din bil är värd.

Förmedling

För oss handlar alla våra affärer om att agera professionellt. När du låter oss förmedla din affär lämnar du bilen hos oss och därefter sköter vi allt. Allt från tvätt, annonsering och kontakt med eventuell kund till finansiering och leverans. Det innebär att du i lugn och ro kan låta din bil säljas privat, utan ansträngning via oss.